DESPRE NOI

Despre noi

- Decongelezi și savurezi -

Suntem Citric.ro, iar misiunea noastră este să îți aducem mai aproape gustul autentic al fructelor siciliene, direct la tine în pahar, fără niciun efort.

Iubim gustul fructelor coapte, atent culese, fără conservanți și alte adaosuri. Și, pentru că știm că e dificil să găsești întotdeauna fructul perfect, cu gust echilibrat, dar și să îți faci timp să te bucuri de el, am adus pe piața din România un produs nou, 100% bio, unic, de care tu să te bucuri ori de câte ori vrei să îți iei doza de vitamine.

Fructele noastre stoarse își propun să vină în ajutorul celor care vor o dietă echilibrată, își doresc un stil de viață mai sănătos și în același timp vor să se bucure de beneficiile fructelor fără a irosi timp storcându-le.

Provenind din livezi siciliene, indicația geografică a fructelor noastre stoarse conferă un gust aparte, iar datorită tehnologiei de ultimă generație, prin înghețarea rapidă, imediat după stoarcere, își păstrează proprietățile nutritive și de gust.

Viziunea noastră este să venim în întâmpinarea celor care își doresc un stil de viață mai sănătos cu un produs ușor de folosit, de-a dreptul delicios și care nu necesită o prepare anevoioasă sau de durată.

Valorile noastre sunt strâns legate de un stil de viață bio, într-o lume în care e tot mai greu să găsești produse naturale, iar regimul alimentar sănătos poate fi o provocare pentru cei care sunt mereu pe fugă:

Responsabilitate

Acționăm în mod responsabil și contribuim, prin produsele noastre, la conturarea unui stil de viață sănătos, urmat de la vârste cât mai fragede. De aceea, oferim un produs potrivit chiar și pentru cei mici, întrucât este 100% bio și poate fi integrat în dieta lor.

Transparență

Credem cu tărie că e important să știi ceea ce consumi, de aceea, îți oferim toate informațiile legate de produsul nostru, de la zona de origine, procedeul de obținere și până la transportul către tine, astfel încât, în fiecare moment, să fii sigur că ai făcut alegerea potrivită

Învățare

Produsul nostru a luat naștere pentru că suntem, în primul rând, consumatori. Și pentru că a pornit de la nevoile unui consumator, este foarte important feedback-ul tău, pentru a ne îmbunătăți. Suntem deschiși să îți aflăm părerea, pentru că doar așa putem crește și oferi, în continuare, un produs care să te mulțumească.

PRODUSELE NOASTRE

- Fructe stoarse 100% -
Un produs nou, unic pe piața din România, potrivit pentru prepararea diferitelor băuturi: limonadă, cocktailuri, dar și pentru gătit sau deserturi și înghețată artizanală. Prepararea rapidă oferă posibilitatea folosirii în scopuri diverse, fără pierderi, fiind necesară doar decongelarea. Gustul rămâne autentic, neschimbat pe toată durata zilei și a anului, pentru că fructul stors păstrează toate proprietățile nutritive și de gust, de la culegere până în momentul utilizării.

Originea produselor

- Citrice siciliene, provenite din agricultura organica certificata -

Citrice siciliene, provenite din agricultură organică certificată –
Fructele provin din livezi cu indicație geografică Siracusa, Sicilia, fiind specii endemice, cu un gust aparte, dat de condițiile locale de climat și sol. Acestea sunt crescute și culese manual, după coacere, de agricultori cu tradiție, congelate imediat după presare, astfel încât să își păstreze toate proprietățile, atât în privința gustului, cât și conținutul nutritiv.

Usor de folosit

- Decongelezi si consumi -

Prin utilizarea fructelor stoarse, economisești timp, te bucuri de gust constant pe toată durata anului și folosești exact cât ai nevoie. În plus, nu ai pierderi, ca atunci când, de exemplu, cumperi o cantitate prea mare de fructe și nici surprize neplăcute: fructe necoapte, cu gust fad etc.

Doar decongelezi și consumi și, în acest fel, uiți de timpul pierdut în bucătărie, pentru că noi stoarcem fructele pentru tine și ți le livrăm gata de a fi consumate!

Apasă pe X sau butonul ESC pentru a închide formularul de căutare.
Apasă pe X pentru a închide formularul de căutare.

PACHET DE 3 FRUCTE STOARSE

Combină și savurează

PACHET DE 4 FRUCTE STOARSE

Combină și savurează

PACHET DE 5 FRUCTE STOARSE

Combină și savurează