UTILIZARE SI RETETE

CUM SE PREPARA

- Rapid si usor -

1. Pastreaza la rece

Produsele se pastreaza la congelator

2. Decongeleaza

Inainte de utilizare, se lasa sa se decongeleze

3. Savureaza

Le poti savura ca atare sau in combinatii si preparate diverse

RETETE

- Decongeleaza si prepara reteta preferata -

Ingrediente

Mandarină stoarsă  – 480 ml

Sirop (50% zaharuri) – 460 ml

Apă – 40 ml

Suc de lămâie – 20 ml

Preparare

• Pregătirea siropului de zahăr 50% : pune apa și zaharurile într-un recipient și încălzește-le la + 85 ° C, apoi lasă-le să se răcească la + 4 ° C.

• Pregătirea fructelor: fructe, apă minerală și eventual suc de lămâie. Amestecă totul.

• Montaj: ia un recipient (cupă din oțel inoxidabil), fructele și siropul. Amestecă totul.

• Lasă să se odihnească 15-20 minute și bate-le cu un tel.

• Pune sorbetul într-o vitrină la o temperatură de -13 / 15 ° C.

 

Ingrediente

Sirop (50% zaharuri) – 590 ml

Suc de lămâie – 250 ml

Apă – 160 ml

Preparare

• Pregătirea siropului de zahăr 50% : pune apa și zaharurile într-un recipient și încălzește-le la + 85 ° C, apoi lasă-le să se răcească la + 4 ° C.

• Pregătirea fructelor: fructe, apă minerală și eventual suc de lămâie. Amestecă totul.

• Montaj: ia un recipient (cupă din oțel inoxidabil), fructele și siropul. Amestecă totul.

• Lasă să se odihnească 15-20 minute și bate-le cu un tel.

• Pune sorbetul într-o vitrină la o temperatură de -13 / 15 ° C.

Ingrediente

Suc de portocală – 225 ml

Suc de mandarină – 225 ml

Suc de lămâie – 50 ml

Sirop (50% zaharuri ) – 462.5 ml

Apă – 37.5 ml

Preparare

• Pregătirea siropului de zahăr 50% : pune apa și zaharurile într-un recipient și încălzește-le la + 85 ° C, apoi lasă-le să se răcească la + 4 ° C.

• Pregătirea fructelor: fructe, apă minerală și eventual suc de lămâie. Amestecă totul.

• Montaj: ia un recipient (cupă din oțel inoxidabil), fructele și siropul. Amestecă totul.

• Lasă să se odihnească 15-20 minute și bate-le cu un tel.

• Pune sorbetul într-o vitrină la o temperatură de -13 / 15 ° C.

Ingrediente

Suc de portocală  – 500 ml

Sirop (50% zaharuri ) – 430 ml

Apă – 70 ml

Preparare

• Pregătirea siropului de zahăr 50% : pune apa și zaharurile într-un recipient și încălzește-le la + 85 ° C, apoi lasă-le să se răcească la + 4 ° C.

• Pregătirea fructelor: fructe, apă minerală și eventual suc de lămâie. Amestecă totul.

• Montaj: ia un recipient (cupă din oțel inoxidabil), fructele și siropul. Amestecă totul.

• Lasă să se odihnească 15-20 minute și bate-le cu un tel.

• Pune sorbetul într-o vitrină la o temperatură de -13 / 15 ° C.

Ingrediente

Suc de portocală – 500 ml

Sirop (50% zaharuri) – 430 ml

Apă – 70 ml

Preparare

• Pregătirea siropului de zahăr 50% : pune apa și zaharurile într-un recipient și încălzește-le la + 85 ° C, apoi lasă-le să se răcească la + 4 ° C.

• Pregătirea fructelor: fructe, apă minerală și eventual suc de lămâie. Amestecă totul.

• Montaj: ia un recipient (cupă din oțel inoxidabil), fructele și siropul. Amestecă totul.

• Lasă să se odihnească 15-20 minute și bate-le cu un tel.

• Pune sorbetul într-o vitrină la o temperatură de -13 / 15 ° C.

Ingrediente

Suc de lămâie – 230 ml

Sucroză – 250 ml

Apă – 520 ml

Preparare

• Se dizolvă sucroza în apă eventual călduță

• Se lasă să se răcească la + 4 ° C

• Pune toate ingredientele în congelatorul discontinuu la o temperatură de -4 / 6 ° C

• Dacă nu ai un congelator discontinuu cu aceste caracteristici, extrage granita imediat ce se condensează

• Se păstrează în frigider la -8 / 10 ° C

Ingrediente

Suc de portocală – 500 ml

Sucroză – 180 ml

Apă – 320 ml

Preparare

• Se dizolvă sucroza în apă eventual călduță

• Se lasă să se răcească la + 4 ° C

• Pune toate ingredientele în congelatorul discontinuu la o temperatură de -4 / 6 ° C

• Dacă nu ai un congelator discontinuu cu aceste caracteristici, extrage granita imediat ce se condensează

• Se păstrează în frigider la -8 / 10 ° C

Ingrediente

Suc de portocală roșie – 500 ml

Sucroză – 180 ml

Apă – 320 ml

Preparare

• Se dizolvă sucroza în apă eventual călduță

• Se lasă să se răcească la + 4 ° C

• Pune toate ingredientele în congelatorul discontinuu la o temperatură de -4 / 6 ° C

• Dacă nu ai un congelator discontinuu cu aceste caracteristici, extrage granita imediat ce se condensează

• Se păstrează în frigider la -8 / 10 ° C

Ingrediente

Suc de mandarină – 500 ml

Suc de lămâie  – 50 ml

Sucroză – 170 ml

Apă – 280 ml

Preparare

• Se dizolvă sucroza în apă eventual călduță

• Se lasă să se răcească la + 4 ° C

• Pune toate ingredientele în congelatorul discontinuu la o temperatură de -4 / 6 ° C

• Dacă nu ai un congelator discontinuu cu aceste caracteristici, extrage granita imediat ce se condensează

• Se păstrează în frigider la -8 / 10 ° C

Ingrediente

Suc de portocală  – 225 ml

Suc de mandarină – 225 ml

Suc de lămâie – 50 ml

Sucroză – 180 ml

Apă – 320 ml

Preparare

• Se dizolvă sucroza în apă eventual călduță

• Se lasă să se răcească la + 4 ° C

• Pune toate ingredientele în congelatorul discontinuu la o temperatură de -4 / 6 ° C

• Dacă nu ai un congelator discontinuu cu aceste caracteristici, extrage granita imediat ce se condensează

• Se păstrează în frigider la -8 / 10 ° C